''Еднакво идеални''
Ти знаеш ли, че се крия в теб.
Макар аз да съм огън, а ти лед.
Аз без теб не мога,
защото ти си моята радост и тревога.
Аз сам се кръстих точно така,
поради простата една причина,
че аз и ти сме еднакво идеални
и също така, че си името на
всяка жена - а то е лъжа.
Жената, вместо хубаво да сияе,
тя обича да лъже и ругае.
Жената втора е родена
и със злоба тя е надарена.
© Кою Коев Todos los derechos reservados