Две чаши с вино
И една бутилка,
две чепки грозде
и една завивка.
Две топли длани
и една прегръдка
две нежни думи
и една милувка.
Една картина –
два ярки цвята.
Една посока –
два шумни свята.
Две стъпки тихи.
Една следа позната.
Две пътеки нови
в една посока сляти.
Две скрити думи
и една надежда.
Две очи искрящи
едно лице поглеждат.
© Катерина Todos los derechos reservados
Поздрави!