26 may 2009, 22:38

Едно, една, един... 

  Poesía » Filosófica
767 0 11

Едно по едно се от мене
парчета бавно откъсваха.
Оставаха в "старото" време,
глухи за новите писъци

Една по една се пред мене
драми безброй разиграваха.
Убиваха страстите тленни,
вечност ми те обещаваха

 

 

Един по един се през мене
намираха в битки пороци.
А техните славни победи
затваряха мойте прозорци.

Един по един се под мене
смисли дълбоко заравяха.
Насаждаха нови дилеми,
слепи от старите пясъци.

© Катя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??