Намерих те гола
И реших да те облека, ето, започвам.
Първо ще избърша сълзите и ще залича белезите от
лъжите, които са ти наговорили, с моята усмивка
ще те целуна, да излекувам раните от всяка пропусната
среща и от всяко едно лъжливо обещание!
Сега ще ти облека сатенена блуза от моите целувки,
после бавно ще ти обуя панталона на всички твои мечти,
след това ще те наметна с моите силни прегръдки
и ще ти подаря букет от чувства с картичка,
на която ще пише...
Аз съм твоето момче, мила Надя, ти си моето момиче,
доволен съм, че си със мен и че те има вечер - не за мен,
а за теб се моля.
Обичам те!!!♥
посветено на моето момиче Надежда Вескова
завинаги твой: Боби
© Боби Бруте Todos los derechos reservados
Мисля, че това което си написал е истинско.