Дали обичаш или мразиш,
дали идваш или си тръгваш,
дали не искаш или не можеш -
е все едно и също.
Дали чакаш или те чакат,
дали говориш или те слушат,
дали теб те има или мен ме няма -
е все едно и също.
Ако си тръгнеш, ще те обичам.
Ако останеш, ще те намразя.
Ако те имам, ще ми липсваш,
но е все едно и също.
© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados