Едно момче
Имало едно момче,
момче със каменно сърце.
Той обич не изпита,
любовта за него бе убита.
Той имаше приятелка една
със златокоса, хубава коса,
с очи, чисти кат сребро,
но с лошо качество едно.
Той мислел, че тя го обича,
но след раздялата по лицето му се стича
една топла, бистра сълза,
съдържаща в себе си любовта,
която той изпитвал в своята душа.
Той тъжал след таз раздяла
и красотата за него сякаш заспала.
Той затворил в себе своята душа
и никога отново не изпитал любовта.
коментирайте ;)
© Владимир Симеонов Todos los derechos reservados
намери златокосото момиче и ще се стопли
сърцето му, повярвай!