10 nov 2017, 8:10

Едно момиче 

  Poesía » De amor
462 0 0

​​​​​​Едно момиче заспива със сълзи на очи,

Че я обичаш някак си не личи

​Едно момиче мисли за теб всеки ден и час

​​​​​​и иска да чува твоя глас. 

Едно момиче трепери щом те вижда

и по никой друг мъж не се заглежда. 

Едно момиче те обича до полуда

и с друга не иска да си в заблуда. 

Едно момиче се моли да я обичаш

​​​​​​и от себе си да не я отричаш.

 

Да, това съм аз – твоето момиче. 

Сърцето ми копнее да те обича

и докато дишам в любов ще ти се вричам! 

© Silviq Stefanova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??