21 oct 2008, 20:28

Едно небе 

  Poesía » De amor
675 0 0

Едно небе

за двама ни

достатъчно ли е,

да събере

моята неувереност

и твоя страх

в едно?

Едно небе, 

изтъкано от любов?

 

Хиляди звезди 

пращам ти

с покани за срещи.

Разтвори сърце

и намери пътя

към нашето небе...

Ще можеш ли?

 

Кадифена нощ...

чакам те

на разстояние - 

една луна...

да потънем тихо

в любовта.  

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??