26 ago 2024, 23:28

Едва 

  Poesía
202 0 2

Вързах ги всичките. В тъмното ъгълче.
Триста са. Трудно е, но ги побрах.
Стига животе, безсрамно си лъгал, че
някой разбира ни. Мен или тях.

 

Изпотроших всички стомни от бързане
и ви разплисках спокойния ден.
Ето, духът ми надеждно завързан е,
смело търсете виновната в мен.

 

Аз не се крия. Живея си в песните
там ме търсете... Адресът ми нов.
А откачалките? Те са най-лесните,
тях укротява ги само любов.

 

Светят словата ми нощем обичани,
сутрин съм само душа и очи,
а откачалките грохват от тичане...
Само сърцето едва, но мълчи..

 

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??