3 ene 2018, 18:03  

... 

  Poesía » Otra
467 0 1

 

 

Търся думте с които да те изпратя,
очите ми не виждат, защото навън вали.
От пресяклата  небето гръмотевица,
ушите ми не чуха, дали каза прости.

© Станислав Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??