Боже, егото ми ти вземи
вдън земя го затвори.
Дръж го ти далеч от мен,
за да не трови моя ден.
Не, не ми е нужно то -
не ми прави добро.
Пречи ми сега
пътя си напред да продължа.
Затуй от мене го махни,
далече нека да стои,
разтвори го във любов
да не чувам неговия зов.
© Джабула Todos los derechos reservados