За Гиги :)
Искам да ме топли погледът ти още,
да ме разтапя цяла вечност.
Искам да си с мене - денем, нощем,
да се сипе любовта ти...
като златна течност.
Искам все сърцето ти да чувам,
дишащо, пулсиращо... единствено за мен.
Егоистка съм... поне не се преструвам!
С тебе болката е само тъжен спомен.
Искам да те чувствам
винаги готов и буден... да ме пазиш.
Сълзи във прегръдките ти да разлиствам,
с устни топли, непорочни...
ТИ сълзите ми да галиш.
Искам я за мене цялата...
Мила, чиста и открита.
Душата ти да имам... бялата,
без капчица лъжа във нея да е скрита!
© Симона Гълъбова Todos los derechos reservados