Има хора в сайта, пишат зверски –
много талантливи и добри!
Но не следват никой, прометейски
считат думите си! А дали?
Честно да ви кажа и милиони
четения те да съберат,
няма да ме трогнат, Обладани –
чак се чувстват център на света!
© Данаил Таков Todos los derechos reservados