Надвиквам се със ехото.
Не ме познава то, ще го надвикам.
Ще го науча да мълчи, когато
аз говоря.
А щом си замълча,
да не отвръща.
Да се научи просто
да ме слуша...
А аз по принцип
често не говоря,
със твърде малко
казвам много думи...
И спра ли да го правя,
ще повторя -
така ще го отуча да не спори...
С мене ехото.
© Нели Todos los derechos reservados