Еклерите, кой не ги обича –
френската изтънченост в десерт?!
Как до магазин да не изтичаш,
туй е сред сладкишите експерт!
А това бил хлябът на Дукеса,
(хич не ми е ясна тази „твар“).
Май е в близко родство със принцеса –
еклерът е бил за нея цяр.
Еклерче хапнете си, обилно
напълнете си устата с крем.
Искат сетивата нещо „стилно“ –
наркотик за родния корем!
© Данаил Таков Todos los derechos reservados