Синя аура, индигово дете,
сини мисли и стъпки на душа,
която диша в молитва,
принадлежа на света
и планетата Земя,
част съм от добрите хора
и съм художник на ума си.
Изчиствам прозореца на очите си
и виждам само красота,
страхът е илюзия на духа,
силата е всичко.
© Ваня Иванова Todos los derechos reservados