18 abr 2020, 9:14

Ела 

  Poesía » De amor
881 0 0

Ела, не се страхувай, 

доближи ги тези мои устни, 

с езика ми нехайно затанцувай, 

покажи ми колко са ти нужни!

 

Тялото ти нека плътно да застане, 

че да чуя биенето на сърцето, 

с този звук и мойто да обхване,

и да върже го с на любовта въжето! 

 

Аз в очите ти желанието виждам, 

в моите - ти можеш същото да прочетеш, 

аз също толкоз учестено дишам, 

хайде, няма ли да вземеш ме и отведеш?

© Ирина Пачелиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??