7 sept 2024, 8:19

Ела 

  Poesía » De amor
113 2 0

   

             Ела

 

Ела, защото те обичам!

Душата ми при теб остана.

Ела, защото силно чувствам,

сърцето ми за теб да страда!

 

Ела във дните ми самотни,

във дългите и тъмни нощи,

във изгревите полудели

със  ветровете закъснели!

 

Ела, защото само тебе

обичам силно на света!

Ела във есенното време

с присъщата си красота!

 

Ела, сърцето ми е твое,

поне в съня ми остани!

Ела, във всяко чувство мое

живеят хиляди мечти!

        Мария Мустакерска

      

 

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??