Ела... Eла...
побързай, моля те...
ела... от Индия, от Азия,
от океана и небето,
от синевата утринна,
безоблачна и чиста,
отразена в ириса на феникса,
проникнала във ретината на страха
и като фея сееща вълшебства,
огледай се
във извора на дните ми!
ЧАР... 19.09.06
.....
© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados
"Ела" една дума,а колко сила.
Пожелае ли, ще преброди света
и далеч да си, ще те е открила.
Поздрав и усмивка.