Ела... вземи ръцете ми студени,
докосни замръзналата плът,
погледни в очите обгорени,
вдъхни живот в изстиналата гръд...
Ела... задвижи кръвта във вените,
върни живота в тялото изстинало,
отвори очите ми - склопените,
не ми напомняй що е минало...
Ела... от гроба ти вдигни ме,
прегръдка топла ми дари,
ръка подай ми, измъкни ме,
сърцето ми отново пробуди...
Ела... аз ще лежа безкрайно,
замръзнала в гроба студен,
ще плача тихо и тайно,
но ще чакам ден след ден...
© Никоя Todos los derechos reservados