Ела в погледа ми,
защото съм сляпа
и съм забравила
как изглеждаше утрото с теб!
И в устните ми ела,
защото отровата промени
вкуса на целувките ми!
И в прегръдките!
Тези ръце са забравили
как да се превръщат в крила!
И смехът ми, смехът ми!
Той отлитна със вятъра.
Ела с вятъра!
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados