Ела, дете мило, чудесно,
стопли изстинало сърце,
твоето е добро и честно,
ела, да сияе усмивка на лице!
Сред мъка и тревога
ти нявга утеши мен,
да забравя туй не мога,
ела, да бъда пак засмен!
Нощ изчезна, изгря ден,
болката в душата спря,
в миг с тебе споделен
слънчев лъч мен огря!
Ела отново, теб желая,
спаси ме ти от зла сила,
ела отново, дете от рая,
ела пак при мен, мила!
© Георги Todos los derechos reservados