Ела, подай ръка!
Сподели тежестта в моята душа,
не ме оставяй сам във мрака,
нека заедно заличим го!
Ела, подай ръка!
Ела, подай ръка!
Нека отстраним злото,
нека бъде в сърцата ни
само доброто!
Все усмивки ми дарявай,
топли ме все с лъчезарно лице!
Ела, подай ръка!
Ела, подай ръка!
Не ме предавай,
винаги, щом в беда съм,
зад гърба ми заставай!
Ела, подай ръка!
Ела, подай ръка!
Не ми обръщай гръб,
за мен най-голямата болка
ще е да поемем по различен път.
Ела, подай ръка!
Ела, подай ръка!
Отново да се родя,
не ме обричай на самота,
но знай - и гръб да ми обърнеш,
пак ще река:
- ЕЛА, ПОДАЙ РЪКА!
© Митко Todos los derechos reservados