Ела във мен тъга,
тук има много място!
Животът мина с веселба,
а ти – поставена на тясно!
И както отредено е на всеки,
да преживее всички чувства,
щастието не е вовеки
и тъгата трябва да присъства...
Защото болката ни прави земни,
открива ни доброто в нас...
Помага ни, за да приемем,
че сме човеци в този миг и час...
© ШЕМЕТ Тарантупски Todos los derechos reservados