Ела във полунощ и отвлечи ме.
А времето накарай го да спре.
Чуваш ли нощта как шепне мойто име.
Да жена съм, но с душата на дете.
С тебе ден не ми и трябва.
Светло ще е щом си с мен.
Денят без тебе ме ограбва.
Искам само да съм в твоя плен.
Тихичко на пръсти приближи.
Нежно със целувка събуди ме.
Да тръгна с теб, не се моли.
А ела,...ела във полунощ и отвлечи ме.
© Виолета Todos los derechos reservados