Песни, танци, веселба,
във Омайната гора.
Феи щастие бродират
и принцесите гримират.
Бал ще има на Доброто –
Приказно е обществото
от любимите герои –
Тук, сред горските покои.
Весело, щастливо, свежо –
Акробат е Таралежа.
Свири пък на саксофон
усмихнатият чичко Слон.
Катерички хрупкат ядки,
костенурки пекат сладки –
Ех, не искам да се будя!
Искам с тях и аз да бъда.
И ето – В смешни гащи съм обут
и във ролята на шут,
всички тук развеселявам
и усмивчици раздавам.
А ти защо си отстрани?
Литни със своите мечти,
защото те са ти крила
и бързо, бързо тук ела.
Нямаш нужда от билет,
тъй както също от късмет –
Едно е важното, и то
е твоето сърце да е добро!
21.09.2015.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados