(Кавър по "Телефонна любов", в изп. на Васил Найденов)
Интернет днес ни свързва,
интернет ни дели.
И удобна, и бърза
е таз обич, нали!
Ти отсреща сърфираш,
аз отвръщам ти в миг.
Всеки в свойта квартира.
Не човек си, а ник.
Бурно чатим си в скайпа
и обсипвам те аз
с комплименти, майтапи...
всеки ден, всеки час.
Ти разтапяш се в нежност
и изпращаш ми файл.
В таз любовна безбрежност
няма риск от провал...
Но ще дойде ден, аз зная,
няма как, трябва с теб
да се срещнем накрая.
Стига с тоз интернет!
Трябва истинска жар, но
гасне порив суров...
И така ни е харно -
електронна любов.
© Борко Бърборко Todos los derechos reservados