30 sept 2013, 22:08  

Електронно или ръчно броене!? 

  Poesía » Civil
449 0 1

Господин Миков, нещо се объркахте.

Чудя се даже дали не се побъркахте.

За Вас и държавата ми става мъчно,

че редувате броене електронно и ръчно.

Кое регистриране според Вас е законно

или просто правите нещата произволно?

Имате ли памет, чест и достойнство,

че от властта Ви изпитвам безпокойство!?

А на теб, народе, не ти ли е жал,

че на подобни хора власт си дал!?

 

http://www.mediapool.bg/spored-mikov-gerb-hem-sa-prebroeni-za-kvoruma-hem-ne-sa-bili-na-rabota-news211649.html
 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Май е време да се отвори нова категория в "Откровения", за да се даде нова формулировка и да се уважат почитателите на този вид писане - "Политическа сатира". Пък да не забравим, че няма да е лошо да плеснем и една подкатегория към тая - "Жълт етикет"!
Propuestas
: ??:??