Елице сестрице, кажи ми сега -
не ти ли е студено във тази гора.
Ела ти при нас в този празничен час,
ела в топлия хол, ела ти при нас.
Празник вълшебен ще дойде в нощта.
И старец добър със пълен чувал.
Дечицата чакат със трепет в сърцата.
Послушни и весели в тоз късен час.
Елице сестрице, ела ти при нас.
© Румяна Маринова Todos los derechos reservados