В нощта, когато сам останеш
и спомняш си за мен и любовта,
за дните, в които
бях твоя сбъдната мечта,
тогава номера познат набираш
и шепнеш грешните слова:
"Ела, при мен, ела! Ела при мен за вечерта!"
...
И фиестата започва страстна,
заплита нашите тела,
ръцете... искат всяка гънка да докоснат в нощта,
сърцата... луди, устремени...
устни... вплетени... прехапани...
очи... червени...
Леглото тази нощ е наш съюзник!
Само там с тебе сме едно!
А на сутринта... сме чужди!
До утре вечер! Но този път... в моето легло!
Елитна проститутка ще ти бъда!
Но само и единствено за теб!
Елитна проститутка,
влюбена в редовния клиент!
27.05.09
© Поли Ангелова Todos los derechos reservados