Емоциите заливат ме притихнала,
усмивката ми, бавно в тъмнината,
прокарва си пътеката открадната
и търсят дом, бездомни сетивата.
Мислите заливат ме заглъхнала,
препускат и импулсите обсебват,
загърбена от себе си, дали напускам
и тежките окови аз разкъсвам?
Времето залива ме очакваща,
във тялото ми, бавно то се настанява,
облечено във вечната премяна,
обстрелва ме и водно някак си ме разпилява.
© Силвия Todos los derechos reservados
във тялото ми, бавно то се настанява,
облечено във вечната премяна,
обстрелва ме и водно някак си ме разпилява"
Вече няма да пропускам нито един твой стих..
Поздравления!!!