Живее тоз
безбожен Божанов Нотариус
в абсолютен комфорт
и стил недостижим,
с авторитет
висш, неоспорим;
Корупцията провъзгласил
за спорт свръхпечеливш,
а своя клуб „Осемте джуджета“
за Университет – най-престижният
на планетата.
И в името на своите
безспорни заслуги,
тържествено и безпрекословно
присъди
(без да спори):
„Всички съдии и прокурори
да са все моя еднолична
прислуга!“
© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados