Мария Събева
27.04.2015
Епиграма
Кратка е, но много казва.
Не разказва, а показва
много истини горчиви
с думи точни, пестеливи.
- - - - -
Казаната дума
назад не се връща.
В мед или отрова
живота превръща.
- - - -
Дума дупка не прави
стига нервите ти да са здрави.
На злословника да се опреш-
отговор достоен да дадеш.
© Мария Събева Todos los derechos reservados