1 От векове
Тук всеки търси далавера,
и тича чуждо да краде...
О, и това не е от вчера,
а идва с нас, от векове!
2 Орисия
За Пижо и за Пенда,
а също и за Вуте ,
приготвил съм остена,
не слушат ли - ядат лобутя!
3 Той взима и не дава
За политик
ей този става,
защото взема,
а не дава!
4 Една, от политиката
Не млъква тя пред опонента,
все вика нещо, възразява...
И казвам ви, във сто процента
нещата ясни прекроява.
Каква прекрасна логорея!
Да съм насреща и не смея!
От нищо прави епопея,
и така ни заблуждава !
Нали патента е у нея!?
© Христо Славов Todos los derechos reservados