......
Сложих на кантар
думите– делата!
Като келнер стар
надул съм си цената!
......
Туй е истината гола,
чуйте я поне:
Жабата си знае гьола,
а човекът– не!
.......
Щастлива пеперуда бях,
при това – в България!
Събудих се и се видях
забодена в хербария!
© Донка Колева Todos los derechos reservados