15 ene 2010, 16:59

Епизод без... "очи" 

  Poesía
803 0 8

В къртичите тунели на отчаянието ми е нужен слепецът -

да ме изведе.

Имам очи - не виждам.

Той няма, но знае.

Орисан да е верен - без очите си...

... да ни води до предназначеното за нашите очи.

Благословен да е слепецът, който вижда същността на пътя...

... къртичините на нашето осветление... Изход!

© Георги Колев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??