rGMO
Харесах момиче,
което не споделяше
моите, да ги наречем
впечатления.
Не ми го каза.
Просто не обелваше
ни дума
за втечнените движения,
с които се стараех
глухонямо
да кажа колко
много ме привлича.
Не се отчаях.
Не обичам драми.
Затова съм
без момиче.
--
14.05.2011
© Тома Кашмирски Todos los derechos reservados