Пресъхнали устни, по-жадни от цвете,
пият, разцъфват, умират и двете.
"Умрете!"- крещят, докато цъфтят.
Цъфтят - красиви са, докато умрат.
Черни очи
поглеждат в мрака.
Черен поглед
отдавна ги чака.
Чака да види
черния цвят,
по-тъмен в очите,
преди да заспят.
Свалените дрехи
описват ти тялото.
Сенките крехки
очертаваха цялото.
Цялото потъна в огледалото.
Черното смеси се с бялото.
© Нечарм Todos los derechos reservados
Хубава вечер!