27 dic 2007, 12:28

Еротично хайку 

  Poesía » Formas orientales
1492 0 10

 

В дълбините ти раста...

Бяла пяна от мечти.

На брега се връщам малък.

© Росен Яворов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??