Кога пристигна есента,
кога мечтите оредяха?
Дори не вярвам, че сама
- си станах сякаш непозната.
Залоствам пътната врата,
не пускам вече чужди хора
и често си стоя сама,
- със спомените вън на двора.
Не бързам,да отида там,
където никой не ме чака.
Преди препусках през деня,
- сега денят край мен прескача.
Кога пристигна есента?
Та аз все още съм прилична...
Държа се здраво за света,
- макар да станах по-критична.
© Тонка Янакиева Todos los derechos reservados
Това, че е малко тъжно, го прави по-интересно!
Поздрав от мен и добре дошла!