30 oct 2012, 12:05

Есен златна, сезон любим 

  Poesía » Del paisaje
674 0 0

Много пътувах, малко преживях.

Много гледах, но нищо не видях.

Теб търсих, но да те намеря не успях.

 

Есен златна, сезон любим,

времето дойде отново дните си да споделим.

На твоите ветрове игриви

обичам аз да слушам песните звънливи.

 

Златистата премяна пръв приятел ти е, знам.

Ала на нея вяра нямам. Ще ме измами тя.

Защото скоро зимата студена ще похлопа на входната врата.

© Михаела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??