мрежеста пара
се вие над чайника
съобщава
есента е завряла
налей от сухите
жълти листа
аромата на дъжд
разтопи в тишина
бучки захар не слагай
есента ще се обиди
оби-чай я
каквато е
горчива
© Габриела Todos los derechos reservados
Чаша топъл чай за всеки спрял се тук