И още едно лято ще си отиде!
Годините препускат
като прелистените страници на книга.
Ще залезе слънцето,
ще скрия в скрина роклите си,
ще си заключа усмивките и
ще бродя тъжно пак
в смълчаната гора
на мислите си.
Ще стихне вятърът в косите ми
като последния угаснал порив.
Ще изтръгна сърцето си и
ще го покрия с есенни листа.
Ще завали дъждът и ще се разлее
твоят образ.
Ще те погледна за последно и
ще се скрия в есенния заник.
А можех и да полетя!
© Нина Todos los derechos reservados