Безшумно идва есента.
Листо тихо падне на земята.
Заглъхне на лятото песента-
спря мелодията и на красота богата.
И тъмни сенки виждам аз
там-под облаците скрити.
Колко болка и мъка има тогаз,
в мрака на самота обвити.
© Георги Todos los derechos reservados