15 oct 2011, 9:46

Есенна картина 

  Poesía » Para niños
3602 0 21

Есента навън нашари

листи и тревички...

Мене пък у нас завари

с новички боички!

 

Мога също като нея

аз да съм художник.

Разни техники умея,

хич не са ми сложни.

 

Хич не ми изглежда трудно.

С цветове дузина

днес ще нарисувам чудна

есенна картина!

© Борко Бърборко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??