Не е нищо особено,
тревога в мъгла.
Дори без прогноза,
вали си дъждът.
Пак мене нарочи,
не е за пръв път.
Прескачам през локвите
с препълнена гръд.
Ще стигна дома си -
по-мокра преди
да изплувам русалка
от глава до пети.
© Христина Комаревска Todos los derechos reservados