30 sept 2024, 9:15

Есенни багри 

  Poesía » De amor
145 3 2

   

         Есенни багри

 

Толкова мило изглежда лицето,

тази усмивка така го краси!

Толкова силно пулсира сърцето,

погледа твой щом за миг улови.

 

Помня очите ти нежно красиви

с цвят на безкрайност и синьо небе.

Тях сътворили са есенни краски,

чувство загадъчно с чар на дете.

 

Помня гласът ти във всички нюанси,

още живее вълнуващо в мен,

но за какво ли са всички раздели,

щом те рисувам във есенен ден?

 

Всяка рисунка на тебе прилича,

тя е частица от мойта душа,

нежна мелодия сякаш изрича –

есенни багри на цветни листа.

 

                Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??