Много радости донесе,
ти през младите години,
на вълните ме пренесе
към едемските градини...
На крилете на мечтите
по вселенски звездни друми,
укротявах ветровете
със вълшебни нежни думи.
Но защо ти, моя есен
днес напяваш тъжни рими?
Лебедовата ти песен
чаках я - петнайсет зими!
Тази слънчева година...
ето, вижда ѝ се края...
Щастието пак подмина
моята самотна стая...
13 октомври 2014
("Влюбените птици летят по две")
© Иванъ Митовъ Todos los derechos reservados
Желая ви много творчески успехи!
На всички хубав, слънчев есенен ден!