ЕСЕННИ НАДЕЖДИ
С теб се срещнахме в късните есенни дни
на природата и в живота,
от зла орис орисани, с трудни съдби,
години живяли в самота.
Преди да успееме да се разберем,
трябва честно да кажем така:
"За какво искаме с теб да се съберем,
за радост или двойна тъга?"
Щом обич сърцата ни е разпалила,
няма място вече за мъка,
тя ще сгрява, надежди ще дава, сила,
щом сме двама ръка за ръка.
© Анка Келешева Todos los derechos reservados