19 ago 2012, 11:13

Есенни зари 

  Poesía » Versos blancos
744 0 0

 

ЕСЕННИ ЗАРИ

 

Отива си и този ден,

тъй щедър на есенни зари.

Отблясъци невероятни

в миг той ми подари.

 

Прозорецът ми бял

огрян е, свети,

с чуден лъч блести.

През него

твоя лик съзирам -

Усмихваш ми се ти!

 

 

 

 

© Желязка Дракалиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??